“A table-full of welcome!”
William Shakespeare

ONZE WINKEL

 

Joepie!! Sinds 1 februari 2020 heeft Biez’art een eigen winkelpunt!

Het winkeltje is gelegen in de Cincindriawijk te Sint-Truiden. (Naast de C&A)
Het gps adres is Diesterstraat 27/8.

Je vindt er allerlei leuke spulletjes zoals, handgemaakte kussens, wanddecoratie, ceramiek, handtassen, unieke geschenken, wenskaarten… en regelmatig ook oude meubeltjes al dan niet in een nieuw jasje gestoken.

Openingsuren

Tijdelijk verplicht gesloten wegens covid-19 maatregelen!

Maar niet getreurd, wij gaan online verder
om je uniek geschenk of decoratiestuk tot bij jou te krijgen!

Hoe werkt het?

  • Zie je iets in de etalage, op de webshop, of op onze social media pagina’s dat je leuk vindt? Stuur ons een berichtje via sms, mail, Facebook of Instagram om het artikel te reserveren. Eventueel maak je een foto 🙂
  • Wij laten je weten of je reservatie goed toegekomen is.
  • Je doet de betaling via overschrijving op het banknummer BE88 0004 4019 0141.
  • Of je betaalt contant of via bancontact bij afhaling aan de winkel na afspraak. (tijdens één van de originele openingsuren)
  • Je kan je pakketje laten versturen voor € 5 voor België (tot 10kg en maximum 50 x 50 cm).

Normale openingsuren:

woensdag, donderdag: 10.00 – 18.00
vrijdag: 10.00 – 18.30
 zaterdag 9.00 – 18.00

Check onze fotogalerij om een eerste indruk te krijgen van onze smaak.

 

 

Ook vinden we het heerlijk om jou te verwennen met originele geschenken die we speciaal op jouw vraag ontwerpen en vervaardigen. En dat alles aan een zeer budgetvriendelijke prijs. Laat je wensen kennen via gsm, mail of andere kanalen, of kom eens langs in de winkel en wij laten de magie van de creatie werken. 

Vraagje over grafisch ontwerp? Ook daarmee ben je welkom in ons winkelpunt.

SAMENWERKING

Bij Biezart houden we van heel veel soorten creativiteit, teveel om het allemaal zelf te doen 😉 Daarom werken we graag samen met andere ondernemers en artistiekelingen.  Naast enkele vaste partners bieden we ook plaats aan mensen die sporadisch hun artikelen aan de klant willen brengen. Zo is het mogelijk om zeer regelmatig onze bezoekers te verrassen met nieuwe producten. 

Ben je zelf een creatieveling en zoek je een plekje om jouw werken aan het publiek voor te stellen? Geef ons een seintje en als jouw artikel een goede match is bij de onze dan kunnen we afspreken om onze samenwerkingsformules uit de doeken te doen. Ook hierbij vinden we budgetvriendelijke prijzen heel belangrijk. Dus aarzel niet en laat ons iets weten!

 . 

 

galerij