Shopping is cheaper than therapy

WEGENS COVID-19 IS DE WINKEL GESLOTEN TOT NADER ORDER!!

 

ONZE WINKEL & FOTOGALERIJ

Joepie!! Sinds 1 februari 2020 heeft Biez’art een eigen winkelpunt!

Het winkeltje is gelegen in de Cincindriawijk te Sint-Truiden. (Naast de C&A)
Het gps adres is Diesterstraat 27/8.

Je vindt er allerlei leuke spulletjes zoals, handgemaakte decoratieartikelen, unieke geschenken, gezonde kruidenmengelingen, lekkere Granola en suikervrije confituren en zelfs een beperkt gamma zorgvuldig uitgekozen dameskleding. 

Openingsuren
maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag 10.00 – 18.00

Check onze galerij om een eerste indruk te maken van onze smaak.

 

 

Ook vinden we het heerlijk om jou te verwennen met originele geschenken die we speciaal op jouw vraag ontwerpen en vervaardigen. En dat alles aan een zeer budgetvriendelijke prijs. Laat je wensen kennen via gsm, mail of andere kanalen, of kom eens langs zo gauw de winkel geopend is, en wij laten de magie van de creatie werken. 

Vraagje over grafisch ontwerp? Ook daarmee ben je welkom in ons winkelpunt.

 

SAMENWERKING

Bij Biezart houden we van heel veel soorten creativiteit, teveel om het allemaal zelf te doen 😉 Daarom  werken we graag samen met andere ondernemers en artistiekelingen.  Naast enkele vaste partners bieden we ook plaats aan mensen die sporadisch hun artikelen aan de klant willen brengen. Zo is het mogelijk om zeer regelmatig onze bezoekers te verrassen met nieuwe producten. 

Ben je zelf een creatieveling en zoek je een plekje om jouw werken aan het publiek voor te stellen? Geef ons een seintje en als jouw artikel een goede match is bij de onze dan kunnen we afspreken om onze samenwerkingsformules uit de doeken te doen. Ook hierbij vinden we budgetvriendelijke prijzen heel belangrijk. Dus aarzel niet en laat ons iets weten!

 . 

 

galerij